verdiensten van webcam werk

Verdiensten

De verdiensten van webcam werk

De verdiensten in de webcam-erotiek liggen erg hoog. De startende cammer kan al 700,- euro per maand bijverdienen, terwijl de modellen met wat meer ervaring makkelijk het 4-voudige halen, zo’n 2800,- euro voor een paar uurtjes cammen per dag. De top meiden, jongens en koppels in de branche verdienen ruim 6400,- per maand!

Als jij webcamt, komen er bezoekers op de website kijken (Islive zorgt voor jouw eigen persoonlijke site), zodra de bezoekers besluiten met jou te gaan chatten maak je omzet. Deze omzet wordt per minuut uitgerekend. De hieronder vermelde uitbetaling is de uitbetaling per webcamchat-klant per minuut. Je kunt met meerdere klanten tegelijkertijd cammen.
Voor de betaalde minuten betaalt Islive als volgt uit: Klik hier voor de Islive website.

 

Wat zijn de verdiensten? Als jij webcamt, komen er bezoekers op jouw persoonlijke webcamsite kijken, en krijg je dus inkomsten. De bezoekers betalen per minuut, waarvan de opbrengst wordt verdeeld tussen jou, de promotors en de providers.

Voor de betaalde minuten – als iemand met jou chat – krijg je het volgende uitbetaald:

Voor de gewone cam minuten verdien je in Nederland en België 0,1785 euro cent per minuut.
Voor de webcamminuten verdien je in Nederland en België tussen de 0,30 en de 0,38 euro cent per minuut.
De bovenstaande bedragen zijn exclusief de 19% BTW. Als webcammodel kun je elke dag precies zien hoeveel omzet je in de afgelopen perioden hebt gemaakt. Je hoeft hiervoor niets te doen of uit te rekenen. Na afloop van elke kalendermaand ontvang je van Islive een creditfactuur met een overzicht welke webcam omzetdoor jou gemaakt is. Deze omzet wordt de 1e werkdag van de maand erop aan je overgemaakt. Dit betekent dat de omzet over de kalendermaand januari rond 3 maart op je rekening bijgeschreven staat. Nederlandse bedrijven met BTW nummer ontvangen betalingen inclusief btw.

 
Verdiensten worden gezien als extra of neven inkomsten en dienen door het cammodel ook als zondanig aan de belasting te worden opgegeven.Ook kleine bedragen worden maandelijks uitbetaald. In verband met administratiekosten is er echter een minimum totaal bedrag aan omzet dat je per maand dient te genereren van 2,50 euro voor partners/modellen.

Trefwoorden voor deze pagina: werken als webcammodel, betaald thuiswerk, erotisch thuiswerken, camgirl verdiensten, snel geld verdienen, veel geld verdienen, verdienen vanuit huis, verdienen met cammen, hoge verdiensten, snelle verdiensten internet, via internet verdienen, snel schulden aflossen, thuiswerken verdienen

Handige linkjes voor meer informatie:

  • Wat betaalt IsLive haar webcam-modellen?
  • Wat heb ik nodig om de verdienen als cam performer?
  • Live webcammers (mannen en vrouwen) die verdienen